مهمترین ادویه سوسیس پپرونی چیست؟ | طرز تهیه سوسیس و کالباس پپرونی
پپرونی چیست
پپرونی یک فرآورده گوشتی در دستهی سالامیهاست که در اصل میتوان گفت نوعی کالباس است که در زیر دسته سوسیسها قرار میگیرد. در واقع در پاسخ به سوال پپرونی چیست میتوان گفت نوعی سالامی آمریکایی است.
پپرونی در خارج از ایران از گوشت گاو و خوک همراه با فلفل چیلی یا پاپریکا، فلفل سیاه و ادویههای مختلف (طعم دهنده) تهیه میشود. البته قابل ذکر است در کشور ما ایران، پپرونی تنها از گوشت حلال تهیه میشود.
فرق سالامی با پپرونی تنها در میزان تندی آن میباشد. پپرونی نوعی سوسیس خشک عمل آوری است که میزان تندی آن از سالامی کمتر است و بافت نرمتری دارد.
افرادی که به طعمهای پر ادویه و تند علاقهمند هستند، پپرونی یکی از انتخابهای مناسب برای آنهاست.
تفاوت پپرونی و سوسیس
تفاوت پپرونی و سوسیس در مواردی است که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد که شاید برای شما هم جالب باشد.
- اولین تفاوت پپرونی و سوسیس در نوع گوشت آن است. معمولا پپرونی از گوشت گوسفند و گوساله تهیه میشود در حالی که سوسیس را میتوان از گوشتهای گوسفند، گوساله، مرغ و بوقلمون درست کرد.
- تفاوت بعدی در میزان چربی آنهاست که پپرونی از سوسیس چربتر است.
- پپرونی دارای طعم تند و تیزتری نسبت به سوسیس بوده و در آن از فلفل قرمز و سیاه استفاده میشود. این در حالی است که برای سوسیس از انواع ادویههای طعمدار بهره میگیرند.
- سوسیس داری بافت نرمتری نسبت به پپرونی است و پپرونی معمولاً سفت تر و خشک تر میباشد.
- از پپرونی معمولاً به عنوان تاپینگ پیتزا استفاده می شود، در حالی که سوسیس را می توان در انواع غذاهای مختلف مانند ساندویچ، پیتزا، املت، و … استفاده کرد.
- فرآیند تولید آنها نیز با هم کاملا متفاوت است. پپرونی معمولاً با فرآیند تخمیر خشک تهیه میشود، در حالی که سوسیس می تواند با روش های مختلفی مانند پخت، دود کردن و … درست شود.
سوسیس و کالباس پپرونی چیست
سوسیس پپرونی یکی از فست فودهای خوشمزه در سراسر دنیاست. پیتزای تهیه شده از پپرونی نیز جز و پرطرفدارترینهاست. کالباس پپرونی چیست؟ کالباس پپرونی همانند سوسیس پپرونی از گوشت گاو و گوساله تهیه میشود و بستهبندی آن نیز همانند سوسیس پپرونی بلند و کشیده است. پپرونی معمولا در پیتزا طعم فوق العادهای دارد.
مهمترین ادویه سوسیس و کالباس پپرونی
از جمله دلایل خوشمزگی سوسیس و کالباس پپرونی استفاده از ترکیب ادویههای مختلفی مانند پاپریکا، تخم رازیانه، سیر و فلفل تازه است. پس فلفل یکی از مهمترین ادویه سوسیس است و این تندی سبب خوش طعمی پپرونی شده است. البته در کنار ادویهها بافت چرب و ترد آن نیز یکی از مهمترین دلایل محبوبیت پپرونی است.
مقدار ادویه سوسیس و کالباس پپرونی
مقدار ادویه سوسیس و کالباس پپرونی بسته به سلیقه مصرف کننده دارد. ولی طعم اصلی پپرونی تندی آن است. اگر برای تهیه پپرونی از ادویه طبیعی استفاده شود امکان تغییر رنگ محصول وجود دارد. همچنین به دلیل اینکه مصرف ادویه کالباس پپرونی و سوسیس تاثیر زیادی در محصول دارد توصیه میشود از ادویه پپرونی یا طعم دهنده پپرونی استفاده کنید. زیرا با مصرف دوز کمی از این محصول میتوانید به طعم دلخواه خود برسید بدون آنکه پپرونی شما تغییر رنگ داشته باشد.
طرز تهیه کالباس پپرونی
طرز تهیه کالباس پپرونی در خانه بسیا ساده است فقط کافی مراحل زیر را با دقت انجام دهید:
مواد لازم
- گوشت ران گوساله: 750 گرم
- سیر: 7 حبه
- پودر نشاسته ذرت: 200 گرم
- آرد سفید: 100 گرم
- آب پنیر یا شیر خشک: 2 پیمانه
- تخم مرغ: 5 عدد
- سس کچاپ: 1 پیمانه
- آب یخ: 1 پیمانه
- روغن مایع: 2 پیمانه
- کاور سوسیس: به مقدار مصرف
ادویههای لازم
- پودر فلفل پاپریکا
- نمک
- پودر پیاز
- پودر سیر
- پودر زنجبیل
- دارچین
- آویشن
- پودر جوز هندی
- پودر هل
- پودر تخم گشنیز
- پودر میخک
- پودر فلفل سیاه
- پودر فلفل قرمز
برای تهیه یک کالباس پپرونی خانگی خوشمزه ابتدا گوشت را چند بار خوب چرخ کنید سپس گوشت چرخ شده را در یخچال قرار دهید. سپس ترکیب آرد سفید، شیر خشک، پودر نشاسته ذرت و ادویهها را با یکدیگر به خوبی مخلوط کرده و با گوشت چرخکرده، تخم مرغ و روغن مایع در همزن بریزید تا تمام مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. سپس آب یخ و مواد دیگر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید. خمیر آماده شده را در کاور سوسیس خانگی بریزید و دو سر آن را به خوبی ببندید تا هنگام پخت، آب به درون مواد نفوذ نکند. بعد از قرار دادن کالباس پپرونی درون ظرف آب جوش و پخت آن، در مرحله بعد کالباس را درون در آب سرد قرار دهید تا خنک شود. به همین سادگی کالباس پپرونی خانگی شما آماده است.
طرز تهیه سوسیس پپرونی
طرز تهیه سوسیس پپرونی در کارخانهها نیز همانند کالباس پپرونی خانگی است با این تفاوت که در کارخانهها از دستگاههای بزرگ و صنعتی استفاده میشود و به جای استفاده از ادویههای طبیعی، طعم دهنده پپرونی بکار میرود. این طعم دهندهها مزایای زیادی نسبت به ادویههای طبیعی دارند. برای اطلاع از مزایای طعم دهنده پپیرونی و خرید طعم دهنده پپرونی برند ارک حتما مقاله زیر را مطالعه کنید.
تالیف، ترجمه : ارک فود
مطلب اختصاصی بلاگ ارک فود | استفاده از این مطلب نیاز به اجازه کتبی دارد