وبلاگ مطالب خواندنی

پایدار کننده پنیر خامه ای چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

1402/06/11/توسط شهنوش فامیل

معرفی مواد نگهدارنده سوسیس و کالباس گیاهی

1402/01/29/توسط شهنوش فامیل

بررسی کاربرد کاراگینان در صنایع غذایی

1402/01/14/توسط شهنوش فامیل

معرفی شرکت پخش مواد اولیه فست فود

1402/01/08/توسط شهنوش فامیل

بررسی جامع بکینگ پودر

1401/12/23/توسط شهنوش فامیل

اسید آسکوربیک چیست؟

1401/04/13/توسط parisa

کازئینات سدیم

1401/04/12/توسط parisa

نگهدارنده‌های غذا

1401/04/12/توسط parisa

پلی فسفات‌ها

1401/04/12/توسط parisa

فیبر بامبو

1401/04/12/توسط parisa

کاراگینان

1401/04/12/توسط parisa

مونو سدیم گلوتامات

1401/04/12/توسط parisa

اسانس‌های خوراکی

1401/04/12/توسط parisa

ادویه فلفل سیاه

1401/03/29/توسط parisa

ادویه زیره، انواع آن و فواید زیره

1401/03/28/توسط parisa

بلغور گندم چیست، بررسی انواع بلغور گندم و طرز پخت بلغور گندم

1401/03/27/توسط parisa

بررسی انواع چای ماسالا خارجی و طرز تهیه ی چای ماسالا با شیر

1401/03/27/توسط parisa

گرانولا چیست و طرز تهیه گرانولا صبحانه چگونه است

1401/03/25/توسط parisa

بررسی انواع روش های نگهداری مواد غذایی و معرفی بهترین روش نگهداری مواد غذایی

1401/03/24/توسط parisa

سبزیجات پر مصرف و مفید در غذاها

1401/03/24/توسط parisa

بررسی خواص گرد لیمو عمانی و طرز تهیه لیمو عمانی در فر

1401/03/21/توسط parisa

انواع پاپریکا و طرز تهیه‌ی پودر پاپریکا در منزل

1401/03/20/توسط parisa

ادویه پلویی چیست و چگونه می‌توان آن را در خانه تهیه کرد

1401/03/20/توسط parisa

تخم گشنیز چیست؟

1401/03/19/توسط parisa