طرز تهیه توپک سیب زمینی رنگی سوخاری

در این ویدیو به شما طرز تهیه توپک سیب زمینی رنگی سوخاری را آموزش می‌دیم.

مواد لازم جهت تهیه توپک سیب زمینی رنگی سوخاری:

  • سیب زمینی
  • برنج
  • آب
  • پودر اسفناج
  • پودر لبو
  • گوشت چرخ کرده (مواد ماکارونی)
  • پنیر پیتزا
  • آرد

برای تهیه توپک سیب زمینی رنگی سوخاری ابتدا سیب زمینی آبپز را به همراه برنج پخته شده داخل غذاساز ریخته و باهم مخلوط می‌کنیم.

برای زیبایی بیشتر مقداری از پودر لبو و پودر اسفناج را با کمی آب مخلوط کرده و به سیب زمینی و برنج اضافه می‌کنیم تا رنگی شود.

سپس کمی از مواد را کف دست باز کرده و مقداری پنیر پیتزا یا گوشت چرخ کرده سرخ شده داخل مخلوط برنج و سیب زمینی قرار داده و به حالت توپک درست می‌کنیم. توپک‌های آماده را داخل آرد زده سپس در روغن سرخ می‌کنیم.

نکته:

توپک‌های آماده را قبل از سرخ کردن به مدت 2 ساعت در یخچال (با روکش سلفون) قرار دهید تا استراحت کند.

آموزش توپک سیب زمینی شکم پر

در آموزش توپک سیب زمینی شکم پر ابتدا، دو عدد سیب زمینی آبپز رنده شده را با همراهی نمک و فلفل مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

سپس، از مایه‌ی سیب زمینی به اندازه‌ی یک گردو برداشته و از مواد پیازچه، پنیر پیتزا و پودر آویشن وسط آن قرار دهید و با دست، سیب زمینی‌ها را فرم داده و به صورت گرد درآورید.

یک عدد تخم‌مرغ را داخل یک کاسه شکسته و هم بزنید. سپس توپک‌ها را داخل کاسه‌ حاوی تخم‌مرغ قرار دهید سپس، داخل ظرفی حاوی آرد سوخاری بغلتانید تا آرد سوخاری تمام سطح توپک‌ها را بپوشاند.

در مرحله‌ی آخر، ظرف حاوی توپک‌ها را داخل فر با دمای 150 درجه سانتیگراد و به مدت حدود یک چهارم الی بیست دقیقه قرار دهید تا آماده شوند.

طرز تهیه توپک سیب زمینی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه توپک سیب زمینی با گوشت چرخ کرده بسیار ساده است کافی است ابتدا، پیاز نگینی را با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و مواد را تفت دهید. در انتها، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

سیب زمینی‌های پخته شده را رنده کرده و به همراه جعفری ساطوری شده، نمک، فلفل سیاه و آویشن مخلوط کنید. سپس کره ذوب‌شده را به همراه نشاسته ذرت اضافه کنید و هم بزنید. مقداری از این مواد را در کف دست پهن کنید و سپس مواد گوشتی را داخل آن قرار دهید و مجدداً مواد را ببندید مثل گردو.

در یک کاسه، شیر و تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید. سپس توپک‌ها را ابتدا داخل تخم‌مرغ و سپس داخل پودر پانکو بغل بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.

برای مشاهده آموزش‌ها و فوت و فن‌های آشپزی ما را دنبال کنید.

پخت از شما چاشنی از ما

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۶۵ رای