آموزش کاچی ساده و مقوی مجلسی با طعم سنتی
در این ویدیو به شما آموزش کاچی مقوی را نشان خواهیم داد.
مواد لازم جهت آموزش پخت کاچی ساده:
- آرد برنج ایرانی
- روغن مایع
- کره
- دارچین
- زردچوبه
- پودر گشنیز
- آب سرد
- شکر
- هل
- گلاب
- زعفران
طرز تهیه ی کاچی با آرد برنج
طرز تهیه کاچی ساده با آرد برنج بدین صورت است که ابتدا آرد برنج خالص را بدون روغن کمی تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شود. برای عطر و طعم آن از کمی پودر دارچین، زردچوبه و گشنیز استفاده میکنیم. بعد از کمی تفت مقداری کره و روغن مایع اضافه میکنیم.
سپس آب سرد را کم کم داخل آرد ریخته و هم میزنیم. مدت 30 دقیقه زمان میدهیم تا مواد با شعله کم پخته شود و در آخر شکر، هل، گلاب و زعفران را به آن اضافه میکنیم.
طرز تهیه کاچی با نشاسته ذرت
طرز تهیه کاچی با نشاسته ذرت همانند طرز تهیه کاچی ساده با آرد برنج میباشد فقط کمی نشاسته را به آرد اضافه میکنیم. نشاسته ذرت را نیز در کمی آب حل کنید و صافی عبور دهید سپس به آرد تفت داده شده اضافه کنید.
طرز تهیه کاچی ساده برای ۴ نفر
طرز تهیه کاچی ساده برای ۴ نفر همانند آموزش کاچی ساده میباشد فقط میزان مواد مورد استفاده کمی متفاوت است.
- آرد برنج یا گندم: ۸ قاشق غذاخوری
- شکر: ۶ قاشق غذاخوری
- روغن یا کره: ۲ قاشق چایخوری
- گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
- پودر هل: به مقدار لازم
- دارچین: نصف قاشق مرباخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری
- آب: ۴ لیوان
طرز تهیه کاچی زعفرانی برای 10 نفر
برای تهیه کاچی برای 10 نفر کافی است مراحل را مثل قبل طی کنید.
آرد گندم | ۱ پیمانه |
آب | ۳ پیمانه |
کره | ۲۰۰ گرم |
گلاب | نصف پیمانه |
زعفران ساییده | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۲ پیمانه |
آموزش کاچی مجلسی
برای تهیه کاچی، ابتدا شکر را همراه با آب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکر آب شده و مواد کمی غلیظ شوند. سپس گلاب را اضافه کرده و از حرارت بر میداریم تا عطر گلاب از بین نرود. غلظت این ماده باید مانند شهد مربا باشد.
در ظرف دیگر، آرد را در کره کمی سبک میکنیم تا خامی آرد از بین برود و آرد کمی قهوهای رنگ شود. سپس شیرهی بدست آمده در مرحله قبل را به آرد اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه کامل و سریع هم میزنیم. خلال بادام و زعفران را اضافه کرده و کمی هم زده تا مواد بههم مخلوط شوند.
در این مرحله، کاچی باید جا بیفتد. یک پارچه را به عنوان دم کنی در قابلمه قرار داده و روی حرارت بسیار کم، ترجیحاً بر روی شعله پخش کن، کاچی را به مدت ۴۰ دقیقه دم میدهیم.
پس از آماده شدن، کاچی را در ظرف مناسب ریخته و با کمی خلال یا پودر دارچین آن را تزیین میکنیم.
اموزش کاچی سنتی
برای تهیه کاچی به روش سنتی، مراحل زیر را دنبال میکنیم:
- مخلوط کردن شیر، آب و شکر در قابلمه و حل شدن کامل شکر.
- اضافه کردن زعفران دمکرده و گلاب به مواد.
- منتظر ماندن تا شربت قل بزند و سپس برداشتن از روی حرارت.
- تفت دادن آرد سنگک در تابه با حرارت ملایم تا بوی خامی آرد گرفتع شود.
- اضافه کردن کره به آرد و تفت دادن تا آرد و کره یکدست شوند.
- کمکم اضافه کردن شربت آماده به آرد و مخلوط کردن مواد تا یکدست شوند.
- انتقال کاچی به ظرف مورد نظر و تزیین آن.
طرز تهیه کاچی با شیره خرما
طرز تهیه کاچی با چهار زیره
در اموزش کاچی مقوی، روغن حیوانی را در قابلمه ذوب کرده و آرد برنج را اضافه کنید. با حرارت کم تفت داده و به طلایی دربیاورید. زردچوبه، آب، زیره، هل، گلاب و مغز را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را کاهش داده و مواد را غلیظ کنید. در نهایت، در کاسه سرو کنید و با مغز دلخواه تزیین کنید.
برای مشاهده آموزشها و فوت و فنهای آشپزی ما را دنبال کنید.
پخت از شما چاشنی از ما