طرز تهیه سوسیس هات داگ خانگی به همراه انواع روشهای طبخ آن
فرق سوسیس و هات داگ در چیست
سوسیس و هات داگ هر دو فرآورده گوشتی پروتئینی هستند که در کنار شباهتهای زیادی که با یکدیگر دارند دارای تفاوتهایی نیز هیتند. یک فرق سوسیس و هات داگ در نوع بافت آنهاست. هات داگ دارای بافت نرم و خمیری شکلی است در خالی که سوسیس ترکیبی از قطعات کوچک گوشت است.
هات داگ یک سوسیس اصلی نیست. این بدین معناست که ساندویچ هات داگ از سوسیس آلمانی ( سوسیس فرانکفورتر) تشکیل میشود که میتوانید آن را به صورت گریل یا پخته و سرخ شده همراه با سس خردل و کچاپ و مقداری کاهو سرو کنید. ما در ادامه به شما طرز تهیه یک هات داگ خانگی خوشمزه را به همراه انواع روشهای پخت آن در فر، بدون فر، سوخاری و … را آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه سوسیس هات داگ خانگی
طرز تهیه سوسیس هات داگ خانگی بسیار ساده است فقط کافی است مراحل زیر را با دقت انجام دهید تا یک هات داگ خوشمزه درست کنید.
در ابتدای کار گوشت چرخ کردهای که کمی یخ زده است را به همراه مقداری سیر، نمک، ادویههات داگ (پودر خردل، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر فلفل سیاه)، اسانس دود و تخم مرغ را داخل مخلوط کن ریخته و به مدت نیم ساعت میزنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس مایع گوشت را به مدت نیم ساعت داخل فریزیر قرار داده و پس از آن داخل غذا ساز به همراه 2/1 فنجان آب یخ بریزید و غذاساز را روشن کنید. سپس خمیر بدست آمده را داخل کاور مخصوص ریخته و دو سمت آن را به خوبی ببندید.
تمامی این مراحل در کارخانجات تهیه سوسیس و کالباس با استفاده از دستگاههای بزرگ صنعتی انجام میگیرد.
نکته:
- پیشنهاد میشود گوشت را دوبار چرخ کنید.
- میتوانید تا 1 فنجان آب یخ هم به گوشت اضافه کنید
طرز تهیه هات داگ با فویل
اگر میخواهید یک ساندویچ هات داگ ذغالی لذیذ درست کنید حتما از روش و طرز تهیه هات داگ با فویل استفاده کنید. برای پخت بهتر هات داگ چند برش بر روی آن ایجاد کنید و در سیخ بر روی ذغال بگذارید تا کبابی شود. سپس داخل نان باگت گذاشته و دور آن را با فویل بپوشانید تا نان نسوزد. کمی پنیر پیتزا بر روی هات داگ بریزید و روی آن فویل نپوشانید تا پنیرها به خوبی آب شوند. سپس فوبل را بر روی ذغال قرار دهید تا ساندویچ کبابی شما آماده شود.
شما میتوانید در این ساندویچ از قارچ و سیب زمینی سرخ شده نیز استفاده کنید.
روش سرخ كردن هات داگ
در این قسمت به شما 2 روش سرخ كردن هات داگ را آموزش میدهیم:
- به اندازهای داخل تابه روغن بریزید که هات داگها به خوبی درون آن غوطهور شده و کاملا سرخ شوند.
- مقداری کمی روغن در تابه بریزید و هات داگها را به صورت معمولی سرخ کنید سپس کمی آب در تابه ریخته و درب آن را بزنید تا هات داگها به خوبی پخته شوند.
طرز تهیه هات داگ خانگی در فر
برای دست کردن هات داگ با پنیر کافی است هات داگها را کمی سرخ کنید و روغن آنها را به خوبی بگیرید سپس طرز تهیه هات داگ خانگی در فر را امتحان کنید. بدین صورت که هات داگ سرخ شده را داخل نان باگت به همراه کمی قارچ و فلفل دلمهای ریخته و کمی پنیر پیتزا روی آن اضافه کنید. فر را از قبل گرم کنید و ساندویچ هات داگ پنیری خود را به مدت 4 الی 4 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیرها به خوبی آب شوند. سس کچاپ و خردل بهترین انتخاب برای سرو این ساندویچ هستند.
طرز تهیه هات داگ سوخاری
با استفاده از طرز تهیه هات داگ سوخاری شما میتوانید به جذابترین طعم هات داگ برسید. این روش بسیار ساده است و کافی است دور تا دور هات داگها را پنیر ورقهای بپیچید و هات داگ را از داخل سیخ چوبی رد کنید. سپس سیخهای آماده را داخل ظرف آرد و شیر زده پس از آن در ظرف حاوی آرد سوخاری بغلطانید. در مرحله آخر نیز درون روغن سرخ کنید.
طرز تهیه هات داگ پنیری در توستر
طرز تهیه هات داگ پنیری در توستر همانند فر است. شما ابتدا یک طرف هات داگ را به مدت 4 دقیقه در توستر بپزید سپس سمت دیگر آن را برگردانید و زمان دهید تا کاملا پخته شود. بدین ترتیب بیرون هات داگ شما ترد و درون آن کاملا نرم و آبدار است.
تالیف، ترجمه : ارک فود
مطلب اختصاصی بلاگ ارک فود | استفاده از این مطلب نیاز به اجازه کتبی دارد