طرز تهیه ساندویچ کراکف پنیری
ساندویچ کراکف چیست؟ سوسیس کراکف، یک نوع سوسیس لهستانی است که در دو نسخه ساده و پنیری تولید میشود، ولی نوع پنیری آن به لحاظ طعم و عطر منحصر به فرد خود شناخته میشود. این نام از پایتخت که در دوران مشترک المنافع لهستان و لیتوانی بوده است و از قرون وسطی تا قرن شانزدهم به کراکف اطلاق میشود، گرفته شده است. سوسیس کراکف اصطلاحاً با همین نام در دیگر نقاط جهان مورد استفاده نیز قرار گرفته و به عنوان یک محصول گوشتی سنتی لهستان محسوب میشود.
فرآیند تهیه این سوسیس در غرب و اروپا از تکههای کوچک گوشت خوک با افزودن فلفل و سایر ادویهها صورت میگیرد. سپس این ترکیبات در قالبهای بزرگ قرار میگیرند و دودی شده و دپس از خنک شدن مصرف میشوند. در حالی که در ایران، برای تهیه سوسیس کراکف از گوشت گوسفند و گاو استفاده میشود و معمولاً داخل آن با پنیر پر شده که به آن طعمی لذیذ میبخشد.
سرو کراکف میتواند به دو شکل نیمپز یا کاملاً سرخ شده یا به صورت ورقهای سرخ شده باشد. در کشورهای خارج از ایران، مردم این سوسیس را به صورت سرد مصرف میکنند. اما در ایران، به دلیل تفاوت در سلیقهها، سرو کراکف معمولاً به صورت ساندویچی یا مشابه هاتداگ است.
تلفظ کراکف چگونه هست؟ کراکوفسکا یا سوسیس کراکوف در زبان فارسی به صورت “کراکف” تلفظ می شود.
اگر میخواهید بدانید طعم کوکتل هات داگ کراکف چیست باید به شما بگوییم که یک طعم دهنده بسیار با کیفیت است که طعم مورد نظر را به محصولات گوشتی از جمله سوسیسها میدهد. اگر میخواهید درباره طعم کوکتل هات داگ کراکف بیشتر بدانید پیشنهاد میکنیم مقاله “طعم کوکتل هات داگ کراکف AM206S ” را مطالعه کنید.
چگونه کراکف پنیری را سرخ کنیم
در این بخش میخواهیم به شما بگوییم چگونه کراکف پنیری را سرخ کنیم:
مرحله اول، مرحله آمادهسازی است. اگر سوسیس کراکف را از فریزیر خارج کردهاید ابتدا بگذارید یخ آن باز شود و به دمای محیط برسد سپس آن را از بسته خارج کرده و بر روی سوسیس، تیغههای کوچک ایجاد کنید. این کار بهتر است با یک چاقوی تیز انجام شود.اگر سوسیس کراکف پنیری شما ضخیم است، میتوانید آن را به ضخامت مورد نظرتان باز کنید. این کار به سرخ شدن بهتر کراکف کمک میکند.
مقداری روغن را در ظرف مورد نظر بریزید و مطمئن شوید که روغن به اندازه کافی داغ شده است. کراکف را در روغن داغ بگذارید. آنها را از دو طرف به صورت یکنواخت سرخ کنید تا سطح آنها طلایی و خوشرنگ شود. این کار ممکن است تقریباً 3-4 دقیقه برای هر طرف طول بکشد. (پیشنهاد میشود کراکف در روغن قوطهور باشد)
در انتها برای حذف روغن اضافی، سوسیسها را روی دستمال ورقهای قرار دهید تا اضافی روغن جذب شود.
طرز تهیه کراکف پنیری در ماهیتابه
طرز تهیه کراکف پنیری در ماهیتابه بسیار ساده است. شما به دو روش میتوانید این کار را انجام دهید. برای این کا شما هم میتوانید کراکف را داخل ماهی تابه یا فر گریل کنید و یا در ماهی تابه به طور کامل سرخ کنید.
نکته مهم طرز تهیه کراکف پنیری در ماهیتابه این است که تابه باید به طور کامل گرم شده باشد سپس روغن را به آن اضافه کنید و کراکفها را درون روغن داغ قرار دهید. این کار از چسبیدن سوسیها به ماهی تابه جلوگیری میکند. همچنین سطح روغن باید به اندازهای باشد تا روی کراکف را بپوشاند.
حال با توجه با توضیحات بالا طرز تهیه ساندویچ کراکف نیز بسیار راحت است. سوسیسهای سرخ شده یا گریل شده را کنار گذاشته و قارچها را نیز خرد کنید. روغنی را درون تابه اندکی بریزید و پس از داغ شدن، قارچهای خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا پخته شوند.
حال در یک تابه دیگر، کره را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب گردد. سپس دو عدد پیاز را به شکل نگینی خرد کرده و درون تابه حاوی کره تفت دهید.حالا فلفل سبز را نیز خرد کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید؛ همراه با پیازها تفت دهید.
در مرحله پایانی، سوسیس آماده (گریل شده) را درون نان ساندویچی قرار دهید و مخلوط آماده شده را با قارچ پخته شده بر روی آن بریزید و لایهای از پنیر پروسس را روی سطح آن بکشید.
ساندویچ شما حالا آماده پختن است. آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و پس از گذشت ۲۰ دقیقه، ساندویچ لذیذ شما آماده است. میتوانید آن را با سس کچاپ یا مایونز سرو کنید.
تالیف، ترجمه : ارک فود
مطلب اختصاصی بلاگ ارک فود | استفاده از این مطلب نیاز به اجازه کتبی دارد