اموزش قیمه نثار خوشمزه مجلسی اصل در تهران به سبک قزوین
در این ویدیو به شما طرز تهیه قیمه نثار در تهران را آموزش میدیم.
مواد لازم جهت تهیه قیمه نثار خوشمزه:
- گوشت
- پیاز کوچک
- پیاز داغ
- روغن مایع
- برنج
- ادویه پلویی
- زردچوبه
- دارچین
- فلفل سیاه
- نمک
- رب گوجه فرنگی
- گرد لیمو عمانی
- هل
- زعفران
- خلال پسته و بادام
- زرشک
- خلال پرتقال
- کره
- گلاب
- آب
طرز تهیه قیمه نثار قزوینی اصیل
طرز تهیه قیمه نثار در تهران بدین صورت است که ابتدا گوشت و پیاز را با کمی روغن تفت میدهیم. سپس زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه را به گوشت اضافه میکنیم. وقتی گوشت کامل تفت خورد و به روغن افتاد رب را میریزیم. سپس پیاز داغ فراوان را به همراه پودر لیمو عمانی به مواد اضافه کرده و با ریختن مقداری آب به آن اجازه پخته شدن میدهیم. در انتهای کار با اضافه کردن زعفران، هل، دارچین و گلاب به غذا اجازه میدهیم تا جا بیفتد.
برنج را نیز آبکش کرده و به آن ادویه پلویی میزنیم و اجازه دم کشیدن میدهیم.
خلال پسته و بادام را با کمی گلاب و زرشک را با کمی کره تفت میدهیم. خلال پرتقال را نیز میجوشانیم تا تلخی آن گرفته شود و از این مواد برای تزیین روی پلو استفاده میکنیم.
طرز تهیه خلال پرتقال برای قیمه نثار
میتوان انواع خوراکیها را با استفاده از خلال پرتقال شکری تزیین کرد. همچنین در طرز تهیه قیمه نثار قزوینی اصیل نیز میتوان از این خلالها استفاده کرد. برای تهیه این نوع تزئین، پوست خارجی پرتقال را آماده کرده و با یک مقدار شکر درون یک کیسه قرار دهید. سپس کیسه را ببندید و آن را به طور کامل تکان دهید تا خلالها بهطور کامل با شکر ترکیب شوند. سپس خلالها را بر روی یک برگه روغنی بریزید تا خشک شوند.
طرز تهیه خورش قیمه نثار مجلسی
در ابتدا پیاز را با زردچوبه سرخ کرده و سپس گوشت را اضافه کرده و با فلفل، رب و زعفرون آنها را تفت میدهیم. پس از تغییر رنگ گوشت، دو لیوان آب جوش را اضافه کرده و با شعلهی ملایم به مدت 2 ساعت میپزیم. در انتها نصف استکان زرشک، خلال پسته و بادام، نمک و فلفل، زردچوبه، پودر هل و دارچین (همچنین ادویه مخصوص قیمه که در قزوین موجود است) به همراه 2 قاشق گلاب به گوشت اضافه میکنیم.
برای مشاهده آموزشها و فوت و فنهای آشپزی ما را دنبال کنید.
پخت از شما چاشنی از ما