طرز تهیه شنیسل مرغ سوخاری خانگی خوشمزه مدل رستورانی

در این ویدیو به شما طرز تهیه شنیسل مرغ سوخاری مدل رستورانی را آموزش می‌دیم.

مواد لازم جهت تهیه شنیسل مرغ سوخاری:

  • سینه مرغ
  • مرینیت نرمال
  • آب
  • آرد سوخاری نارنجی
  • پودر بتر
  • روغن

ابتدا مقداری از مرینیت نرمال را داخل ظرفی ریخته و کمی آب به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس سینه مرغ را  داخل مرینیت قرار داده و مدت 3تا 4 ساعت زمان می‌دهیم تا خوب مزه‌دار شوند.

سپس مقداری پودر بتر را با آب مخلوط کرده و سینه‌های مرغ مرینیت شده را ابتدا داخل بتر زده و بعد داخل ظرف آرد سوخاری قرار می‌دهید و وقتی دو طرف کامل به آرد آغشته شد داخل روغن سرخ می‌کنیم.

نکته:

  1. 100 گرم پودر بتر به 300 گرم آب نیاز دارد.
  2. پودر بتر جایگیزین تخم مرغ می‌باشد.

برای مشاهده آموزش‌ها و فوت و فن‌های آشپزی ما را دنبال کنید.

پخت از شما چاشنی از ما

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۶۸ رای