توضیحات
- برگهای خردل که سبزی خردل نامیده می شوند طعمی مانند تربچه دارند و در سالاد و یا به عنوان سبزیجات استفاده میشوند، در برخی بازار های میوه و تره بار یافت میشود.
- خردل زرد به صورت کوبیده شده و پودری به عنوان ادویه در غذاهای مختلفی به کار می رود.
- رایجترین و پر تقاضاترین استفاده از خردل، سس خردل است.
- حاصل ترکیب پودر خردل با روغن زیتون و سرکه (آبغوره) و مقداری نمک و فلفل سس بسیار خوشمزهای میشود که کاربرد وسیعی در آشپزی دارد.
ناشناس –
همیشه تو غذاهام از این ادویه استفاده می کنم فوق العاده اس