طرز تهیه توپک سوخاری
در این ویدیو به شما طرز تهیه توپک سوخاری را آموزش میدیم.
مواد لازم جهت تهیه توپک سوخاری:
- سینه مرغ
- پیاز
- هویج
- زنجبیل
- نمک
- فلفل
- آرد
- کره
- پنیر خامهای
- آبلیمو
- بتر
- فلیک نارنجی
- روغن
ابتدا، مرغ را با پیاز، هویج، زنجبیل، نمک و فلفل درون قابلمه پخته و پس از پخته شدن، مرغ و هویج را داخل غذاساز میریزیم. آب مرغ را جدا کرده و به آن کمی کره اضافه میکنیم. سپس، وقتی آب مرغ در حال جوش است، آرد را به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیری درست شود. خمیر حاصل را به مدت یک ساعت استراحت میدهیم.
سپس، در ظرف دیگر، پنیر خامهای و آبلیمو را با مرغ و هویج مخلوط کرده و توپکهای سوخاری را تهیه میکنیم. برای تهیه توپک، به جای استفاده از تخم مرغ، از بتر استفاده میکنیم که چسبندگی مناسب را به ما میدهد.
پس از آماده کردن توپکها، آنها را ابتدا در بتر آماده شده میغلطانیم و سپس با فلیک نارنجی میپوشانیم. در نهایت، توپکها را در روغن شناور سرخ میکنیم.
نکته:
پودر بتر را داخل یک ظرف با کمی آب مخلوط کنید تا مایع بتر آماده استفاده شود.
برای مشاهده آموزشها و فوت و فنهای آشپزی ما را دنبال کنید.
پخت از شما چاشنی از ما