آموزش کوفته نخودچی لذیذ و خوشمزه
در این ویدیو به شما طرز تهیه کوفته نخودچی لذیذ و خوشمزه را آموزش میدیم.
مواد لازم جهت تهیه کوفته نخودچی:
- گوشت چرخ کرده
- پیاز
- آرد نخودچی
- نمک
- فلفل
- زردچوبه
- آب
- مرزه خشک
- جعفری خشک
- پودر گشنیز
ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و نمک، فلفل، زردچوبه، پودر گشنیز، مرزه، جعفری خشک با هم مخلوط میکنیم و هنگام ورز دادن کم کم آب را به آن اضافه میکنیم. سپس مدت 5 دقیقه زمان میدهیم تا مواد کوفته استراحت کند.
مواد لازم جهت تهیه سس کوفته نخودچی:
- روغن
- رب گوجه فرنگی
- آرد نخودچی
- پودر تخم گشنیز
- فلفل
- زردچوبه
- پیاز داغ
- آب
- مرزه خشک
- جعفری خشک
کمی رب گوجه فرنگی (پودر رب گوجه فرنگی) را به همراه زردچوبه، فلفل و پودر تخم گشنیز داخل روغن میریزیم و پس از کمی تفت مقداری پیاز داغ به همراه مرزه خشک و جعفری خشک به آن اضافه میکنیم. سپس کمی آب داخل مواد سس میریزیم. بعد از حوش آمدن سس کوفتههایی که از قبل قلقلی و سرخ کردهایم را داخل سس قرار میدهیم و مدت 30 الی 45 دقیقه زمان میدهیم تا کوفته پخته شود. سپس سرو میکنیم.
نکته:
- در این کوفته آب پیاز گرفته نمیشود.
- آب کوفته باید کمی خوش نمک باشد تا کوفته وا نرود.
- در تهیه این کوفته نیازی به زدن درب قابلمه نیست.
- این کوفته دارای سس رقیق و فراوانی است.
آموزش کوفته نخودچی با لپه
برای تهیه کوفته نخودچی با لپه، ابتدا لپه را به مدت چند ساعت در آب خیس میکنیم و سپس پیاز را در تابه تفت میدهیم تا طلایی شود. زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و به همراه لپه تفت میدهیم. حالا رب گوجهفرنگی را در تابه ریخته و به خوبی تفت میدهیم سپس مواد را به همراه یک و نیم لیتر آب داخل قابلمه میریزیم تا با حرارت ملایم آنها پخته شوند. پس از گذشت سی دقیقه، لیمو عمانی را همراه با نمک به قابلمه اضافه میکنیم.
برای آماده کردن کوفتهها، پیاز را با رندهی ریز رنده میکنیم و به همراه گوشت چرخکرده، آرد نخود چی، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را مخلوط میکنیم. سپس اندازهی یک نارنگی کوچک از مواد را برداشته و به کمک دست کوفتههای گرد و کوچکی درست میکنیم و آنها را به آرامی داخل قابلمه قرار میدهیم تا به مدت یک ساعت پخته شوند. پس از گذشت سی دقیقه از پخت کوفتهها، سیبزمینیها را به اندازهی درشت خرد کرده و اضافه میکنیم و اجازه میدهیم بپزند.
کوفته نخودچی با رب انار
کوفته نخودچی با رب انار یکی از کوفتههای پرطرفدار میباشد. برای تهیه آن گوشت چرخکرده و پیاز را با کمی نمک درون روغن سرخ کنید. سپس مواد را در یک کاسه ریخته و به آن تخم مرغ، آرد نخودچی، فلفل، زعفران و ادویه اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. بعد از آمادهشدن، کوفتهها را در دست فرم داده و در روغن سرخ کنید.
در یک قابلمه، کره را آب کنید و آرد را در آن تفت دهید. سپس زعفران، گردو و رب انار را به آن اضافه کنید. به آرامی 1 پیمانه آب را به مواد اضافه کنید و وقتی جوشید، کوفتهها را داخل سس قرار دهید. اجازه دهید کوفتهها بپزند و سس غلظت کافی را بگیرد. سپس غذا را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن نعنا خشک بپاشید.
برای مشاهده آموزشها و فوت و فنهای آشپزی ما را دنبال کنید.
پخت از شما چاشنی از ما