آموش املت سبزیجات هتلی | املت قارچ و گوجه و فلفل دلمه و 4 املت دیگر
در اینمقاله برای شما آموش املت سبزیجات هتلی، املت قارچ و گوجه و فلفل دلمه و 4 املت دیگر را داریم.
مواد لازم املت قارچ و گوجه و فلفل دلمه:
- کره
- روغن
- پیاز
- فلفل دلمه رنگی
- نمک
- پودر لیمو عمانی
- پودر گوجه
- پودر سیر
- فلفل سیاه
- تخم مرغ
- پودر لبو
- ژامبون
- پنیر ورقهای گودا
املت قارچ و گوجه و فلفل دلمه
برای تهیه املت قارچ و گوجه و فلفل دلمه ابتدا پیاز و فلفل دلمه رنگی را همراه با کمی کره تف داده، سپس ادویهها (پودر لیمو عمانی، پودر گوجه، پودر سیر، نمک) را به آن اضافه میکنیم.
2عدد تخم مرغ را در ظرفی جداگانه شکسته، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و خوب بهم میزنیم.
برای رنگ بهتر املت کمی پودر لبو را در کاسه ریخته و کمی آب اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس به تخم مرغها اضافه میکنیم.
درون تابه نچسب کمی کره و روغن ریخته بعد از داغ شدن تخم مرغ را اضافه میکنیم. وقتی خودش را گرفت یک ورق ژامبون و پنیر ورقهای گودا میذاریم و سبزیجات را روی پنیر میریزیم و سمت دیگر تخم مرغ را روی مواد میآوریم و اجازه میدهیم پنیر آب شود.
مواد لازم املت سبزیجات هتلی:
- کره
- روغن
- قارچ
- کلم بروکلی
- نمک
- لیمو تازه
- آویشن
- فلفل سیاه
- تخم مرغ
- پودر اسفناج
املت سبزیجات هتلی:
برای قسمت دوم املت در گوشه دیگر ماهی تابه قارچ و کلم بروکلی را همراه با کمی کره تف میدهیم. سپس از لیمو ترش تازه، آویشن و کمی فلفل سیاه استفاده میکنیم.
به این ترتیب مواد میانی املت ما آماده است.
یک عدد تخم مرغ را خوب میزنیم و پودر اسفناجی که از قبل با کمی آب مخلوط کردهایم به آن اضافه میکنیم.
تابه را با کمی کره و روغن چرب میکنیم و بعد از داغ شدن مواد را داخل تابه میریزیم. وقتی تخم مرغ خوب خودش را گرفت قارچ و کلم را به آن اضافه میکنیم و مانند املت قبل تا میکنیم.
املت قارچ ایرانی
برای تهیه املت قارچ ایرانی ابتدا تخممرغها را با یک قاشق غذاخوری آب در یک ظرف مناسب بریزید و به آرامی آنها را همزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس مقداری نمک، فلفل، پنیر، جعفری، قارچ و گوجه را به آنها اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مواد بهطور یکنواخت ترکیب شوند. سپس در تابه کمی روغن ریخته و مواد را درون تابه بریزید.
آموزش املت با گوجه
برای تهیه املت گوجهفرنگی ساده و خوشمزه، گوجهفرنگیها را چند دقیقه در آب جوش قرار میدهیم و پوست آنها را جدا کرده و خرد میکنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت میدهیم، سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه میدهیم. رب گوجهفرنگی را اضافه کرده پس از کمی تفت، گوجهفرنگی خرد شده را همراه با سایر مواد ترکیب میکنیم.
فلفل دلمهای را خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم، سپس درب تابه را زده و اجازه میدهیم گوجهفرنگی بپزد و آب آن کاملاً کشیده شود. سپس مقداری روغن اضافه کرده و مواد را تفت میدهیم تا سرخ و آماده شوند. در انتها تخممرغها را اضافه کرده و اجازه میدهیم املت جا بیفتد.
املت رژیمی برای شام
ترکیب زرده و سفیده تخممرغها را جدا کنید. در یک ظرف، دو قاشق ماست یونانی و یک قاشق شکر نارگیل را با زرده تخممرغ مخلوط کنید. سپس سفیده تخممرغ را بهطور کامل هم بزنید تا یک کف یکدست شود. مخلوط زرده با سفیده را با هم ترکیب کنید.
تابه را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اسپری کنید و مخلوط املت را در تابه ریخته و بهصورت یکنواخت بپزید. سپس درب تابه را بگذارید و صبر کنید تا مواد سفت شود. املت را به دلخواه تاکنید و در یک ظرف مناسب قرار دهید.
املت رژیمی را با دو قاشق غذاخوری ماست یونانی و بلوبری و گرانولا تزیین کنید. در نهایت، عسل را روی املت خود بریزید.
از املت گوجه رژیمی نیز میتوانید برای شام استفاده کنید. فقط کافیه کمی گوجه فرنگی به این دستور اضافه کنید.
طرز تهیه املت با رب قهوه خانه ای
طرز تهیه املت با رب قهوهخانهای به این صورت است که ابتدا رب گوجهفرنگی را با آب جوش در یک کاسه کوچک ترکیب میکنیم تا رقیق شود، سپس به تابهای که درون آن روغن ریختهایم اضافه میکنیم. اینجا مهمترین عامل در خوشمزه شدن املت قهوهخانهای سرخ کردن رب گوجهفرنگی است. رب گوجهفرنگی را با حرارت بالا تفت میدهیم تا رنگ و طعم خوبی بگیرد و بوی خامی آن بهطور کامل برجسته شود.
بعد از سرخ کردن رب گوجهفرنگی و بهروغن افتادن آن، تخم مرغها را به تابه اضافه میکنیم و مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه را هم اضافه میکنیم. سپس کمی صبر میکنیم تا سفیدههای تخم مرغ کمی سفت شوند.
اگر بلافاصله بعد از اضافه کردن تخم مرغها املت را هم بزنیم، سفیده تخم مرغ باعث میشود رنگ املت سفید شود. اما اگر اجازه دهیم سفیدههای تخم مرغ سفت شوند و سپس املت را هم بزنیم، در نهایت املت خوشرنگتری خواهیم داشت. بهتر است اجازه دهیم املت کاملاً بهروغن بیفتد.
املت رژیمی بدون روغن
اولین مرحله در تهیه این املت، چیدن حلقههای گوجهفرنگی در کف تابه است. سپس مقداری آب ریخته و حرارت را روشن میکنیم. به همراه نمک، ادویههای دلخواه و یکمی زردچوبه و آویشن اضافه میکنیم هنگامی که گوجهفرنگیها کمی پختند، وقت اضافه کردن تخممرغها آمده است. برای کاهش بوی تخممرغ و بهبود طعم آن، از مقدار کمی پوره سیر استفاده کنید.
در نهایت، تخممرغها را اضافه کرده و قبل از اینکه تخممرغها سفت شوند کمی فلفل سیاه اضافه میکنیم. با این دستور عمل، یک املت رژیمی بدون روغن و کم کالری درست کنید.
طرز تهیه املت امریکایی
برای تهیه املت آمریکایی، تخممرغها را با شیر و آرد مخلوط کرده و در روغن زیتون پخته شوند. گوجهفرنگیها را با نمک و فلفل مزهدار کنید. سپس مخلوط گوجهفرنگی و پنیر را روی تخممرغ بریزید و تا حالت نیمدایره بچینید. در نهایت با جعفری یا پیازچه تزئین کنید. از مواد اضافی مثل بیکن، سیبزمینی یا قارچ نیز میتوانید استفاده کنید.
برای مشاهده آموزشها و فوت و فنهای آشپزی ما را دنبال کنید.
پخت از شما چاشنی از ما