آموزش دلمه پاییزی (دلمه به)
در این ویدیو به شما طرز تهیه یک دلمه کاملا متفاوت و پاییزی را آموزش میدیم.
مواد لازم دلمه پاییزی:
- سینه مرغ
- به
- برنج پخته شده
- پیاز داغ
- پیاز کوچک
- رب گوجه فرنگی
- روغن مایع
- پودر کدو حلوایی
- زردچوبه
- دارچین
- فلفل سیاه
- نمک
- پودر هل
- زعفران
- شکر
- آبلیمو
برای تهیه دلمه پاییزی (دلمه به) ابتدا کمی پیاز را تف داده و سینه مرغ را ریخته و بعد از کمی تفت ادویهها (زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه) را به همراه پیاز داغ به آن اضافه میکنیم.
برای رنگ بهتر غذا از کمی رب گوجه فرنگی استفاده میکنیم. در انتها کمی نمک و آب را به مواد اضافه میکنیم. هنگامی که آب مواد کشیده شد آن را روی برنجی که از قبل پختهایم، میریزیم و در انتها پودر کدو حلوایی را اضافه میکنیم سپس داخل بهها را از این مواد پر میکنیم.
طرز تهیه سس دلمه:
مقداری روغن همراه با رب و پیاز داغ را داخل ماهی تابه ریخته و بعد از کمی تفت زردچوبه، دارچین، پودر هل، نمک و فلفل و آب را اضافه میکنیم. بعد از اینکه سس بجوش آمد با اضافه کردن کمی شکر، آبلیمو و زعفران به آن طعم میدهیم.
در انتهای کار بههای پر شده را داخل مواد سس قرار داده و اجازه پخت میدهیم.
برای مشاهده آموزشها و فوت و فنهای آشپزی ما را دنبال کنید.
پخت از شما چاشنی از ما