آموزش ژامبون مرغ خانگی ساده و حرفه ای مثل ژامبون مرغ بیرون
طرز تهیه ژامبون خانگی ساده
در این ویدیو به شما طرز تهیه ژامبون خانگی ساده را آموزش میدیم.
مواد لازم عمل آوردنده:
- پودر عمل آوری ژامبون
- 70 گرم آب
- یخ
- ران مرغ
ابتدا 70 گرم آب را با 40 گرم پودر عمل آوری ژامبون مخلوط کرده سپس رانهای مرغ خورد شده را همراه با چنید تکه یخ به مواد اضافه میکنیم.
مواد را به مدت 15 دقیقه با همزن برقی هم میزنیم. سپس به مدت 12 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
مواد لازم برای تهیه خمیر ژامبون:
- سینه مرغ چرخ شده
- یخ خورد شده
- پودر خمیر ژامبون
- 1عدد هویج نگینی شده نیم پز
- روغن مایع
سینه مرغ چرخ شده را داخل غذاساز به مدت 1دقیقه هم میزنیم. پودر خمیر ژامبون و یخ را اضافه کرده و مجدد به مدت 2 دقیقه هم میزنیم. سپس روغن را کم کم اضافه می کنیم. سپس مواد لقمههایی که از قبل آماده کردیم را داخل خمیر بدست آمده ریخته و هم میزنیم. در آخر هویج را اضافه کرده و داخل قالب میریزیم.
روی قالب را پوشانده و داخل ظرفی که تا نیمه از آب پر شده میگذاریم و به مدت 2ساعت با دمای 130 درجه میپزیم. بعد از سرد شدن برش میدهیم.
آموزش ژامبون مرغ و قارچ:
آموزش ژامبون مرغ و قارچ بسیار ساده است. ابتدا گوشت مرغ را چرخ کرده، سپس قارچ را خرد کرده و هویج ها را نگینی میکنیم. سپس آنها را نیم پز کرده و بعد از آن، هویج و قارچ نیم پز را به گوشت مرغ چرخ شده اضافه میکنیم. حالا نوبت اضافه کردن سفیده تخم مرغ، ادویه، سس خردل و سیر خرد شده است. بعد از اینکه همه مواد را اضافه کردید، باید شروع به مخلوط کردن کنید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند. سپس کاغذ فویل را باز کرده و مواد را در وسط آن ریخته و با دستان حالت رولی از آن بسازید. سپس فویل را به دور آن بپیچید و آن را محکم ببندید تا هوا نتواند وارد ژامبون مرغ و قارچ شود. در مرحله بعد باید ژامبون را بخارپز کنید؛ زمان پخت ژامبون مرغ و قارچ حدود یک ساعت و نیم است. بعد از آن شما باید آن را از آب خارج کرده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید. سپس آن را بیرون آورده و برش بزنید. ژامبون مرغ و قارچ شما آماده است. با طرز تهیه ژامبون مرغ و قارچ خانگی میتونید انواع فست فودهای خوشمزه را برای خانواده ی خودتون درست کنید.
برای مشاهده آموزشها و فوت و فنهای آشپزی ما را دنبال کنید.
پخت از شما چاشنی از ما