شرح اسم و شکل انواع فلفل | بررسی خواص انواع فلفل

فلفل‌ها از نظر جذابیت واقعا بین المللی هستند. فلفل یک جزء اصلی در غذاهای سراسر جهان، از مکزیک تا تایلند، کنگو تا هند، و از مجارستان تا تونس است.

در ادامه این مقاله به معرفی انواع فلفل و کاربرد آنها اشاره خواهیم کرد و شما را با اسم انواع فلفل همچنین خواص انواع فلفل آشنا خواهیم کرد. همچنین به بررسی موارد زیر خواهیم پرداخت:

  • انواع فلفل ترکیه
  • انواع فلفل سبز شیرین
  • انواع فلفل هالوپینو

انواع فلفل و کاربرد آنها | اسم انواع فلفل

  1.  فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه ای

نام‌های جایگزین: فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل دلمه‌ای شیرین، فلفل دلمه‌ای

خصوصیات: فلفل دلمه‌ای شکل نسبتاً بزرگ، سبز رنگ با طعم کمی تلخ است. وقتی بزرگ و رسیده شد، قرمز روشن و شیرین‌تر می‌شود. همچنین می‌توانید انواع زرد، نارنجی، سفید، صورتی و حتی بنفش را پیدا کنید.

فلفل دلمه‌ای با آب بالایی که دارد به هر غذایی رطوبت می‌بخشد. از فلفل دلمه‌ای برای افزودن رنگ به غذا استفاده می‌شود.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌ی پودر پاپریکا را نیز مطالعه کنید.

  1. فلفل پوبلانو

پوبلانو

نام جایگزین: Ancho

ویژگی‌ها: پوبلانو تا حدودی بزرگ و قلبی شکل است. این فلفل در غذاهای مکزیکی مانند چیل رلنوس رایج است.

این فلفل کمی تند است. در زمان بلوغ، پوبلانو به رنگ قرمز مایل به قهوه‌ای تیره در می‌آید و می‌توان آن را خشک کرد، در این مرحله به آن آنچو یا مولاتو می‌گویند. آنچوها کمی شیرین‌تر هستند.

  1.  فلفل آناهیم

آناهیم

نام‌های جایگزین: شیلی سبز کالیفرنیا، شیلی ورده، شیلی مکزیکی جدید

خصوصیات: این فلفل بلند دارای تندی نسبتا ملایمی است. هنگامی که بالغ می‌شود، آناهیم قرمز تیره شده و به شیلی قرمز کلرادو یا کالیفرنیا تبدیل می‌شود. آناهیم‌ها در سالساها و غذاهای جنوب غربی آمریکا محبوب هستند.

  1. فلفل سرانو

سرانو

ویژگی‌ها: این فلفل کوچک فقط چند اینچ طول دارد و انتهای آن مخروطی است. مراقب باشید، هر چه فلفل کوچکتر باشد، تندتر است. بعد رسیدن،سرانوها قرمز یا نارنجی متمایل به زرد هستند.

سرانو را می‌توان در هر دو حالت رسیده و نارس پخته کرد. سرانو در آشپزی مکزیکی و تایلندی رایج است.

  1.  فلفل هابانیرو

هابانرو

مشخصات: کوچک و پیازی، این فلفل، در همان خانواده کاپوت اسکاچ، یکی از تندترین فلفل‌ها است. هابانیروها طعم میوه‌ای نیز دارند. آنها در شبه جزیره یوکاتان مکزیک و در دریای کارائیب محبوب هستند، جایی که از آنها برای تهیه سس‌های تند استفاده می‌شود.

  1.  فلفل کاین

کاین

نام‌های جایگزین: چیلی انگشتی، فلفل جینی و فلفل پرنده

ویژگی‌ها: این چیلی باریک و مخروطی، احتمالاً بیشتر به شکل خشک شده و آسیاب شده استفاده می‌شود. پودری که به نام فلفل کاین شناخته می‌شود. فلفل هندی آسیاب شده یکی از مواد اصلی در غذاهای هندی است. این فلفل بسیار تند است.

  1.  فلفل روکوتو

روکوتو

نام های جایگزین: آجی روکوتو، فلفل مودار و لوکوتو

ویژگی‌ها: این فلفل آمریکای جنوبی شبیه فلفل دلمه‌ای مینیاتوری است و مانند فلفل دلمه‌ای می‌تواند در سایه‌های نارنجی، زرد و قرمز باشد تندترین روکوتوها معمولاً زرد هستند، اما روکوتوهای قرمز رایج‌ترین آنها هستند. داخل این  فلفل دارای دانه‌های سیاه منحصر به فرد است. گاهی اوقات به دلیل برگ‌های پشمالویش به عنوان فلفل کرک‌دار نیز شناخته می‌شود. روکوتو طعمی ترد و میوه‌ای دارد و معمولاً در سالسا استفاده می‌شود.

  1.  پیری پیری

پیری

نام‌های جایگزین: پری پری، فلفل چشم پرنده آفریقایی و فلفل شیطان قرمز آفریقایی

ویژگی‌ها: زمانی که ملوانان پرتغالی به بندرگاهی در آفریقای جنوبی و موزامبیک کنونی رسیدند، فلفل‌های چیلی کوچکی به نام چشمان پرنده، یا به زبان سواحیلی peri-peri به ساحل آوردند. این نام همچنین به سس تند تهیه شده از این چیلی‌ها و همچنین به روش پرتغالی آفریقایی پخت میگو، مرغ یا هر چیز دیگری در این سس اشاره دارد.

  1.  فلفل دلمه‌ای میراسول

میراسول

نام‌های جایگزین: Guajillo

ویژگی‌ها: این فلفل‌ها به رنگ قرمز روشن و نوک تیز به سمت بالا به سمت خورشید رشد می‌کنند، به همین دلیل نام میرازول (به معنی نگاه کردن به خورشید در اسپانیایی) به آنها داده شد. در حالت خشک شده به آنها گواجیلو می‌گویند. گواجیلو میوه‌ای، تند و کمی اسیدی است و یکی از اجزای رایج در آل پاستور سنتی است. این فلفل همچنین یکی از اصلی‌ترین فلفل‌های مورد استفاده در سس مول است.

  1.  فلفل تاباسکو

تاباسکو

ویژگی‌ها: این فلفل که بیشتر به دلیل سسی که نام خود را دارد شناخته شده است، این فلفل در سراسر جهان رشد می‌کند. در زمان بلوغ، اندازه فلفل یک تا دو اینچ و قرمز روشن است. برای ایجاد سس معروف تاباسکو، فلفل را خرد کرده و با نمک و سرکه ترکیب می‌کنند، که حرارت فلفل را کاهش می‌دهد (رده بندی سس تاباسکو 2500 تا 5000 اسکویل است – صرفا کسری از امتیاز آن به عنوان فلفل).

11. فلفل جالاپینو

جالاپینو

نام های جایگزین: Chipotle

ویژگی‌ها: این فلفل مکزیکی معمولاً در حالی که هنوز سبز است از درخت  کنده می‌شود. اگر اجازه دهید بیشتر برسند، قرمز می‌شوند و طعم کمی میوه‌ای به خود می‌گیرند. Jalapeños یک ماده خوشمزه است که معمولا در سالسا و سس استفاده می‌شود. هنگامی که ژالاپنو خشک می‌شود، چیپوتل نامیده می‌شود. چیپوتل‌های خشک شده با دود، در دو نوع میکو (ملو) و موریتاس (ادویه تر) وجود دارند. چیپوتل‌های دودی، چوبی و تند، ترکیبی عالی برای سالسا، سس، اسکابیچه و ادوبو هستند.

  1. فلفل گیلاس

گیلاس

نام‌های جایگزین: پیمینتو و پیمنتو

خصوصیات: این فلفل دوست داشتنی شیرین است. رنگ آن قرمز روشن و به شکل قلب است. معمولاً فلفل گیلاس خرد شده و پر شده در زیتون سبز، در نان پیمنتو و پنیر پیمنتو پیدا می‌کنید.

  1.  فلفل چیلاکا

چیلاکا

نام‌های جایگزین: Pasilla و Chile Negro

ویژگی‌ها: چیلاکا سیاه و چروکیده دارای طعمی شبیه آلو با طعمی از شیرین بیان است. “Chillaca” یک اصطلاح آزتک به معنای پیر یا موی خاکستری است که با توجه به ظاهر چروک فلفل مناسب است. هنگامی که خشک می‌شود، چیلاکا به نام پازیلا یا chile negro نامیده می‌شود و برشته یا خیس می‌شود و در سس‌ها، اغلب با میوه ترکیب می‌شود.

  1.  فلفل موز

فلفل موز

نام‌های جایگزین: فلفل مومی زرد و فلفل قرمز موز

ویژگی‌ها: این فلفل ملایم و در عین حال تند را به پیتزا یا ساندویچ‌ها می‌افزایند. این فلفل معمولاً در هنگام رسیدن رنگ زرد روشن به خود می‌گیرد، اما گاهی اوقات به جای آن قرمز، نارنجی یا سبز می‌شود.

  1. فلفل پیکیلو

پیکیلو

نام‌های جایگزین: فلفل منقاری کوچک

ویژگی‌ها: این فلفل ملایم و شیرین از شمال اسپانیا می‌آید و دارای طعمی دودی و ترش است که برای ساندویچ‌ها و سس‌ها ایده آل است و همچنین به عنوان مکمل گوشت و پنیر رشد می‌کند.

  1. فلفل شیشیتو

شیشیتو

ویژگی‌ها: این فلفل‌های جدار نازک را که هنوز سبز هستند، می‌توان در تابه سرخ کرد و به تنهایی خورد. همچنین می‌توان آن‌ها را به پیتزا یا طعم‌دار غذا اضافه کرد. هر چه شیشیتو رسیده تر، فلفل تندتر.

  1.  سرخ کن باسکی

فلفل باسکی

نام‌های جایگزین: Doux long des Landes، doux de Landes و piment basque

ویژگی‌ها: منطقه باسک که در مرز فرانسه و اسپانیا واقع شده است دارای شش نوع رسمی فلفل است. محبوب‌ترین نوع آن فلفل سرخ کن باسکی است که به آن doux de Landes نیز می ‌ویند که به معنای شیرینی از لندز است. (لندز در جنوب غربی فرانسه واقع شده است). همانطور که از نام آن پیداست، فلفل شیرین است. سرخ کن باسکی را می‌توان به صورت خام، برشته یا سرخ شده مصرف کرد.

  1. فلفل کلاه اسکاچ

فلفل اسکاچ

نام های جایگزین: فلفل بونی، فلفل آتشین توپی، کاچا و فلفل قرمز کارائیب

ویژگی‌ها: این فلفل تند به دلیل شباهت آن به کلاه‌هایی که مردان در اسکاتلند می‌پوشند (به طور دقیق کلاه تام او شانتر) کلاه اسکاچ نامیده می‌شود. این فلفل تندترین فلفل در دریای کارائیب است و برای طعم دادن به انواع غذاهای جزیره از جمله مرغ تند و تیز استفاده می‌شود. اگرچه فلفل اغلب تند است، اما گاهی گونه‌ای شیرین به نام کاچوچا پیدا می‌کنید.

  1.  فلفل پادرون

فلفل پادرون

ویژگی‌ها: فلفل پادرون معمولاً شیرین و ملایم است، اما گاهی اوقات، این فلفل مقداری ادویه دارد. فلفل همنام در پادرون در شمال غربی اسپانیا رشد می‌کند و اغلب به صورت سرخ شده به عنوان تاپا سرو می‌شود.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌ی ادویه فلفل سیاه را نیز مطالعه کنید.

  1.  فلفل شبح

فلفل شبح

نام های جایگزین: بوت ناگا جولوکیا، چکمه جولوکیا، ناگا جولوکیا، روح شیلی، یو موروک، روح جولوکیا و ناگا رد

خصوصیات:. این فلفل نیش سمی دارد! فلفل شبح از شمال شرقی هند می‌آید و در سریلانکا و بنگلادش نیز کشت می‌شود. یکی از تندترین فلفل‌های (خوراکی) دنیا فلفل شبح است که در چاتنی و کاری استفاده می‌شود.

انواع فلفل ترکیه

اگر به دنبال انواع فلفل ترکیه هستید باید به شما بگوییم که فلفل قرمز ترکیه‌ای یا Pul Biber یکی از ادویه‌های معروف ترکیه می‌باشد. این پودر خشک چرب دارای طعمی نسبتا شیرین است و طعم دهنده و رنگ دهنده بسیار خوبی برای انواع کباب‌ها و غذاهاست.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌ی طعم دهنده فلفل سیاه را نیز مطالعه کنید.

انواع فلفل سبز شیرین

لزوما فلفل‌های شیرین به رنگ سبز نیستند و می‌توان در رنگ‌های قرمز،نارنجی و زرد نیز طعم شیرین پیدا کرد اما در این قسمت انواع فلفل سبز شیرین را به شما معرفی خواهیم کرد:

  • فلفل کوبانل
  • فلفل دلمه­ ای سبز
  • فلفل سرخ­ کردنی ایتالیایی

انواع فلفل هالوپینو

فلفل هالوپینو دارای انواع متفاوتی است. انواع فلفل هالوپینو در رنگ‌های زرد، نارنجی، قرمز و سبز موجود می‌باشد. رنگ قرمز آن دارای تندی زیاد و سبز آن شیرین است. اگر به دنبال تندی ملایم می‌گردید از رنگ زرد آن استفاده کنید.

خواص انواع فلفل

فلفل‌ها دارای خواص بی‌شماری هستند ما در این قسمت تعدادی از خواص انواع فلفل را بازگو می‌کنیم.

  • فلفل سبب هضم بهتر غذا شده و از سوء هاضمه جلوگیری می‌کند.
  • میزان تعرق و ادرار را در بدن افزایش می‌دهد.
  • سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری قلبی می‌شود.
  • باعث بهبود سلامت چشم می‌گردد.
  • از کم خونی پیشگیری می‌کند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۷۹ رای
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *