10 ادویه مهم که باید در آشپزخانه خود داشته باشید

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چه ادویه هایی باید در آشپزخانه  خود داشته باشید؟

ما در این متن 10 ادویه مهم برای آشپزی را به شما معرفی میکنیم.

همه ما میدانیم که ادویه ها جزو مهمی از آشپزی و تهیه یک غذای خوشمزه هستند.

ادویه ها نقش مهمی در خوش طعم و رنگ کردن غذاها دارند. این گیاهان و برگ‌های خشک و پودر شده می‌توانند  رنگ و طعم را برای هر غذایی ایجاد کنند. ادویه ها معمولاً طعم بسیار ملایمی به غذاها می‌دهند.

ادویه فلفل سیاه

به عنوان نقطه مقابل نمک همیشه رایج، فلفل سیاه یک ادویه خوش طعم است که در اکثر غذاهای خوش طعم در مقادیر کم طعم خوبی دارد.

پودر سیر

حتی اگر به طور منظم از سیر تازه استفاده کنید، داشتن پودر سیر درآشپزخانه  نیز می‌تواند مفید باشد. این یک راه عالی برای اضافه کردن طعم سریع سیر به یک ظرف است یا می‌توانید از آن برای مخلوط کردن ادویه های خود استفاده کنید.

آویشن

آویشن، چوبی لیمویی و معتدل است. اغلب به عنوان طعم دهنده برای گوشت و خورش ها استفاده می‌شود، اما می تواند مقداری زینگ به سبزیجات نیز اضافه کند.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌ی مرینیت کردن چیست؟ را نیز مطالعه کنید.

دارچین

در حالی که دارچین احتمالاً بیشتر به عنوان یک افزودنی برای غذاهای شیرین یا روی نان  شناخته می‌شود، این ادویه می‌تواند افزودنی عالی برای برخی غذاها نیز باشد.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌ی ادویه‌های محبوب ایرانی را نیز مطالعه کنید.

ادویه مناسب غذاهای شیرین

پونه کوهی

هیچ چیز مانند پونه کوهی ایتالیایی نمی گوید. کمی پونه کوهی خشک حال و هوای ایتالیایی واقعی به سس گوجه فرنگی شما می دهد. همچنین می‌تواند یک افزودنی تند برای غذاهای یونانی و مکزیکی باشد.

رزماری

پودر رزماری خشک برای آشپزی فرانسوی و مدیترانه ای ضروری است. رزماری می تواند برای برخی طعم اکتسابی باشد، اما طعمی منحصر به فرد به غذاهای شما می دهد که به آنها کمک می کند تا از بقیه متمایز شوند.

فلفل هندی

شکل دیگری از فلفل، فلفل هندی است. این ادویه یک راه عالی برای افزودن حرارت به هر غذایی است. این فلفل بسیار تند و گرم است. نام دیگر فلفل هندی، فلفل کاین است.

ادویه زیره

ادویه زیره دارای طعم دودی و خاکی است. متوجه خواهید شد که این طعم برای بسیاری از غذاهای قومی از جمله هندی، آفریقایی و آمریکای جنوبی عالی است. یک لمس ملایم زیره می تواند به غذاهای غیرمنتظره ای مانند تخم مرغ یا گوشت های کبابی نیز ادویه و طعم بدهد.

جوز هندی

جوز هندی هم در غذاهای شیرین و هم در غذاهای دیگر کاربرد  می‌کند. برای سس بشامل و سایر غذاهای پنیری تقریبا ضروری است. با این حال، احتمالاً بیشتر اوقات از آن در خوراکی های شیرین که حاوی دارچین نیز هستند استفاده خواهید کرد.

فلفل قرمز

فلفل قرمز در مقایسه با سایر ادویه های فلفلی نسبتاً آرام است، پاپریکا به غذا گرما و خاکی می‌بخشد. متوجه خواهید شد که نسخه‌های مختلفی وجود دارد، برخی با طعم دودی‌تر یا «تندتر» نسبت به بقیه.

این ادویه ها فقط بخشی از ادویه های ضروری برای کابینت ادویه شما هستند. از گسترش آهسته مجموعه ادویه ها و افزودن طعم های بیشتر نترسید تا بتوانید طعم و مشخصات کلی هر چیزی را که می پزید افزایش دهید.

به علاوه، به خاطر داشته باشید که بسیاری از ادویه ها فواید بیشتری نیز دارند. همانطور که شارلمانی به این جمله معروف بود: «ادویه‌ها دوست پزشکان و افتخار آشپزها هستند.»

پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌ی ۳۱ ادویه‌ای که هر آشپزخانه به آن‌ها نیاز دارد را نیز مطالعه کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۶۸ رای
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *