کازئینات سدیم

کازئینات سدیم

کازئینات منبع خوبی از پروتئین‌ها است و دارای نقش امولسیفایر، اتصال دهنده آب و کمک به پف کنندگی می‌باشد. نزدیک به ۸۰ درصد از پروتئین موجود در شیر گاو و پنیر از نوع کازئین است.

این محصول یک ماده غذائی افزودنی است که به عنوان ماده‌ای اتصال دهنده، امولسیون کننده، سفید کننده و ورآورنده عمل می‌کند. خیلی زود در آب حل شده و به طور روز افزونی در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در بسیاری از کشورها به عنوان امولسیون کننده در تهیه سوسیس و کالباس و به عنوان جانشین شیر و خامه در فرآورده های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین در محصولاتی مانند پنیر، ماست، بستنی و کافی کریمر نیز استفاده می‌شود.

به عنوان یک منبع غذایی مناسب کازئین کلیه اسیدهای آمینه ضروری بدن را تامین می‌کند و دارای مقادیر بالایی از آمینو اسید گلوتامین است که در بهبود سطح ایمنی بدن نقش موثری دارد. با توجه به اینکه این پروتئین دارای کلیه اسیدهای آمینه ضروری برای بدن می‌باشد و بر اساس شاخص‌های تغذیه‌ای و کیفی یکی از بهترین پروتئین‌های طبیعت محسوب می‌شود لذا به عنوان یک جزء مهم در فرمولاسیون مکمل‌های غذایی کاربرد فراوانی یافته است.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌ی پلی فسفات‌ها را نیز مطالعه کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۷۱ رای
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *