مونو سدیم گلوتامات

مونو سدیم گلوتامات (E621) یکی از تشدید کننده‌های طعم می‌باشد و در سیب زمینی، گوجه فرنگی، قارچها، سبزیجات دیگر و میوه‌ها موجود است. مونو سدیم گلوتامات یک طعم دهنده می‌باشد که در حقیقت برای تشدید کردن طعم گوشتی در غذا و ایجاد طعم مطبوع در غذاهای صنعتی به کار می‌رود. MSG به تنهایی هیچ طعم مطلوبی ایجاد نمی‌کند و فقط در کنار ترکیبات دیگر باعث ایجاد طعم خوبی می‌گردد و همچنین می‌تواند میزان استفاده از سدیم را به میزان 30-40 درصد کاهش دهد بدون اینکه در طعم اصلی تغییری به وجود آیدو

کاربرد مونو سدیم گلوتامات در صنایع غذایی:

  • افزایش طعم گوشتی در فراورده‌های گوشتی
  • بهبود طعم در سوپ‌های آماده
  • تشدید کننده طعم در کنسرو سبزیجات
  • طعم مشابه گوشت در کباب‌ها
  • دوز مصرف ۰.۲ تا ۰.۵ درصد

پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌ی پلی فسفات‌ها را نیز مطالعه کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۷۰ رای
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *