مونو سدیم گلوتامات
مونو سدیم گلوتامات (E621) یکی از تشدید کنندههای طعم میباشد و در سیب زمینی، گوجه فرنگی، قارچها، سبزیجات دیگر و میوهها موجود است. مونو سدیم گلوتامات یک طعم دهنده میباشد که در حقیقت برای تشدید کردن طعم گوشتی در غذا و ایجاد طعم مطبوع در غذاهای صنعتی به کار میرود. MSG به تنهایی هیچ طعم مطلوبی ایجاد نمیکند و فقط در کنار ترکیبات دیگر باعث ایجاد طعم خوبی میگردد و همچنین میتواند میزان استفاده از سدیم را به میزان 30-40 درصد کاهش دهد بدون اینکه در طعم اصلی تغییری به وجود آیدو
کاربرد مونو سدیم گلوتامات در صنایع غذایی:
- افزایش طعم گوشتی در فراوردههای گوشتی
- بهبود طعم در سوپهای آماده
- تشدید کننده طعم در کنسرو سبزیجات
- طعم مشابه گوشت در کبابها
- دوز مصرف ۰.۲ تا ۰.۵ درصد
پیشنهاد میکنیم مقالهی پلی فسفاتها را نیز مطالعه کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.