فیبر بامبو
فیبر بامبو از جمله فیبرهای مورد استفاده در صنعت فرآوردههای گوشتی است که بدون ایجاد تغییر در طعم و بوی گوشت، در بهبود خواص کیفی محصول تاثیر بسزایی دارد. فیبر بامبو پودری سفید رنگ بدون طعم و بو می باشد که دارای قابلیت جذب آب ۶ تا ۷ برابر وزن خودش را دارد. این پودرحاوي 98% فيبرخوراكي است كه قسمت اعظم محتوای فيبری را فيبر نامحلول تشكيل میدهد. علاوه بر کمک به خواص تکنولوژیکی (بهبود بافت، كاهش افت وزنی و …) درصنعت غذا، نقش بسزایی در تامین سلامت رژیم غذایی جامعه دارد.
پیشنهاد میکنیم مقالهی اسید آسکوربیک چیست؟ را نیز مطالعه کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.