فیبر بامبو

فیبر بامبو از جمله فیبرهای مورد استفاده در صنعت فرآورده‌های گوشتی است که بدون ایجاد تغییر در طعم و بوی گوشت، در بهبود خواص کیفی محصول تاثیر بسزایی دارد. فیبر بامبو پودری سفید رنگ بدون طعم و بو می باشد که دارای قابلیت جذب آب ۶ تا ۷ برابر وزن خودش را دارد. این پودرحاوي 98% فيبرخوراكي است كه قسمت اعظم محتوای فيبری را فيبر نامحلول تشكيل می‌دهد. علاوه بر کمک به خواص تکنولوژیکی (بهبود بافت، كاهش افت وزنی و …) درصنعت غذا، نقش بسزایی در تامین سلامت رژیم غذایی جامعه دارد.

پیشنهاد می‌کنیم مقاله‌ی اسید آسکوربیک چیست؟ را نیز مطالعه کنید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۷۰ رای
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *